Pixelfan

foto's en gedachten…

banner contacteer mij

Contacteer Mij

Je hoeft niet media-geil te zijn om graag reacties te krijgen over je werk… en ook ik verneem heel graag wat jouw mening over mijn foto’s en/of website is! Als fotograaf, maar ook als webmaster, ben ik uitermate nieuwsgierig naar de mening van mijn sitebezoekers.

Bij elke foto heb je sowieso de mogelijkheid om je mening te ventileren en de mening en/of reactie van anderen te lezen. Maar indien je hier geen gebruik van wilt maken en het lekker privé wilt houden… of je hebt een vraag waar je hele verdere leven afhangt van mijn antwoord… of je hebt ergens verkeerde informatie “gespot” die de loop van de wereldgeschiedenis negatief beïnvloedt… of je hebt gewoon een fantastisch idee om deze site nog leuker en/of interessanter te maken… of je hebt niets beters te doen en je dacht : “laat ik Eric even hallo zeggen.”… dan kan je hieronder het speciaal voor jou ontworpen hoogtechnologisch formulier invullen.

Ik beloof op mijn plechtige communiezieltje dat ik, zodra ik tijd en zin heb, zo spoedig mogelijk een antwoord zal sturen ;-)

Contacteer Mij

jouw bericht

*

*

Je email adres wordt niet openbaar gemaakt.

*

controle & bevestigen

*