Pixelfan

foto's en gedachten…

banner disclaimer

Disclaimerke

Elke zichzelf respecterende website heeft een serieus uitziende “disclaimer” waarin staat wat mag en niet mag, wat de verantwoordelijkheden zijn van de webmaster (geen) en de verplichtingen van de bezoekers (veel). Ik kon natuurlijk niet achterblijven dus bij deze, een brokje serieuze lectuur :

Alle foto’s en afbeeldingen op deze website zijn, wat had je gedacht, copyright Eric Verbiest en mogen dus niet zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden. Indien je één van de foto’s wenst te gebruiken kan je mij echter altijd contacteren via dit formulier om de onoverkomelijke modaliteiten te bespreken.

Zo, tot hier het officiële gedeelte dat ik, al zeg ik het zelf, weer mooi verwoord heb, niet ? Ik ben echter niet naïef en weet hoe het eraan toegaat op het wereldwijde web… heb je dus geen commerciële bijbedoelingen en je wenst één van mijn foto’s te gebruiken, dan vraag ik enkel dat je deze site vermeldt in je bronvermelding. Bij gebruik op een andere website zou ik een wederlink enorm appreciëren…
Wil je echter een kwalitatieve foto (hoge definitie zonder logo, fine art print) dan kan je deze kopen bij één van de volgende partners :

Fine Art America
Redbubble
Society6

Moest de gewenste foto daar nog niet terug te vinden zijn, of je werkt liever met een andere partner/fotograaf, geef me dan een seintje via het contactformulier. Ik neem dan snel contact op om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

En tot slot :

Herken je jezelf op een foto op de website en heb je daar een probleem mee, geef mij dan een seintje en ik zal de foto zo snel mogelijk van de site halen.

Deze website kan links bevatten naar websites of naar webpagina’s van derden, in het bijzonder bij reacties van bezoekers van de site. Eric’s Fotosite heeft geen zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken van deze websites en/of pagina’s van derden en is in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud ervan. Ik probeer spam en/of misplaatste reacties zoveel mogelijk te weren (en dat is bijna een dagtaak, geloof me) maar af en toe glipt er wel eens iets tussendoor… Kom je zo’n reactie tegen, aarzel niet mij erop te wijzen via het contactformulier.

Zo, dat viel toch reuze mee hé ?