Pixelfan

foto's en gedachten…

En nog brillen…

Dinsdag 30 Augustus 2016

Tja, ik had in mijn vorige post toch al gezegd dat ik meer plezier had beleefd aan het nemen van de foto’s en het editeren ervan dan aan het bekijken van de schilderijen… bij deze het bewijs, een “iets” andere bewerking, meer retro en/of vintage. Zelf vind ik deze bewerking meer sprekend dan de zwart/wit uitvoering maar… dat is weeral een kwestie van smaak natuurlijk. En zoals ze zeggen : smaak mijnheer… ok, ok, ik weet het, ik val in herhaling ;-)

Vind je deze foto leuk en ben je lid van één van onderstaande sociale netwerken, dan zou ik een 'like' ten zeerste appreciëren ;-) Klik gewoon op het logo van het netwerk waarvan je lid bent en je komt automatisch bij de juiste foto terecht. Bij sommige kan je trouwens deze foto verkrijgen als poster, laptopsleeve, telefoonhoes of andere leuke en/of praktische voorwerpen. En uiteraard is een afdruk op kwaliteitsvol fotopapier ook een mogelijkheid ;-)

this picture on 500pxthis picture on fine art americathis picture on instagramthis picture on redbubblethis picture on society6

Reageer op deze foto...

jouw reactie

*

*

Your email address will not be published.

*

controle & bevestigen

*